• Nieuw
Lunchscene Blauwe Lotus -  29264 - Levering vanaf eind week 42
search
  • Lunchscene Blauwe Lotus -  29264 - Levering vanaf eind week 42
  • Lunchscene Blauwe Lotus -  29264 - Levering vanaf eind week 42

Lunchscene Blauwe Lotus - 29264 - Levering vanaf eind week 42

€ 450,00
Inclusief belasting

Beeldje is van metaal en is ongeveer 7.10cm hoog en 8.6cm lang. Handbeschilderd en komt met doos en genummerd certificaat.

Aantal

Beeldje: Lunchscène – De Blauwe Lotus

Als het om culinaire ervaringen gaat, geniet Kuifje ervan. En dit tijdens zijn avonturen. Bovendien maakt de jongeman, ongeacht de omstandigheden en/of de plaats op de aardbol waar hij zich bevindt, altijd van de gelegenheid gebruik om allerlei soorten gerechten te proeven en tegelijkertijd duizend-en-één manieren te leren om ze te consumeren. Want voor hem is een maaltijd bovenal een bevoorrechte gelegenheid om kennis te maken met de culturele tradities van de mensen die hij ontmoet. In China deelt hij tijdens de lunch zelfs graag zijn tafel met een vreemde, zoals gebruikelijk is in populaire straatrestaurants. 

Dit beeldje, geheel met de hand gebeeldhouwd, is gemaakt op basis van een vignet van de Blauwe Lotus (bord 25, vakje D1). Alle details aanwezig in de scène (kommen, eetstokjes, bankjes, enz.) zijn met de grootste zorg gereproduceerd om het realisme, maar meer nog: de authenticiteit ervan te behouden. Genoeg om naar het bord van de kleine verslaggever te reizen en samen met hem de boeiende smaken van de Aziatische keuken te ontdekken.  

Metalen beeldje, met de hand beschilderd.

Ref: 29264

29264